OM OSS

Allétandläkarna startades av tandläkarna Urban Hegen och Anki Lister. Januari 2009 öppnade ALLÉTANDLÄKARNA i Söderstaden i Kungsbacka efter att ha funnits på Kyrkogatan vid torget sedan 30-talet.

Vi ser en stor fördel i att vara många på kliniken som kan diskutera olika patientfall. Dessutom hjälper det oss att hålla nere priserna på tandvården genom delade omkostnader. Vi är övertygade att den extra tid vi ger våra patienter för behandling ger bättre kvalitet och blir mer hållbart.

Vi har lättåtkomliga lokaler på markplan perfekt för barnvagnar och alla med trötta ben. Dessutom arbetar vi med den senaste tekniken såsom digitalröntgen, helkäkröntgen och 3D-skanner istället för avtryck. Vi utför all typ av tandvård och arbetar med patientens egna önskemål i centrum. Inriktning på funktion och estetik är viktiga för oss. Naturligtvis kan vi erbjuda tandblekning, skalfasader och tandhygienistbehandling. Tandimplantat görs på plats i kliniken och vi samarbetar med specialister. Dessutom är patienten alltid i fokus och får ett trevligt omhändertagande! Vi är vana att behandla tandvårdsrädda och tar så klart emot barn.

Rulla till toppen